Logo Thijs stukadoors- en schildersbedrijf
STUCADOORS-, SCHILDERS- EN AFBOUWBEDRIJF
Thijs stukadoors- en schildersbedrijf
THIJS
Stukadoors-, Schilders-,
en Afbouwbedrijf


Concordialaan 8
4874 NZ Etten-Leur
076-5014594
info@thijsafbouw.nl
www.thijsafbouw.nl


Met ingang van 1 januari 2019 zal
het lage BTW tarief van 6%,
dat toegepast mag worden voor
woningen van 2 jaar of ouder,
verhoogd worden naar 9%.

Stukadoorsbedrijf Zevenbergen

Op zoek naar een erkend stukadoorsbedrijf in de omgeving van Zevenbergen? Dan bent u bij Thijs Stukadoors-, Schilders- en Afbouwbedrijf aan het enige, juiste adres! Zoals u al kunt zien aan de naam, verzorgen we naast het stucwerk ook het schilderwerk en de afbouw van uw woning of bedrijfspand. Bij afbouw kunt u denken aan het plaatsen van scheidingswanden, het smeren van een cementdekvloer die geschikt is voor afwerking met een tegel-, natuurstenen- of parketvloer, diverse timmerwerkzaamheden, aanpassen van elektra e.d.

Stukadoren is een vak apart. Daarom hebben wij er voor gekozen om uitsluitend met deskundige vakmensen te werken die over de benodigde vakdiploma’s en VCA-veiligheidscertificaten beschikken. Zij zorgen ervoor dat uw wanden, plafonds of buitengevel keurig worden afgewerkt. Op de traditionele manier met mortel en gips of mechanisch als spuitwerk. Ook kunt u bij ons terecht voor onder andere spachtelputz, spackspuitwerk, glasweefsel of het plaatsen van lijsten en ornamenten. Wat wilt u nog meer van een stukadoorsbedrijf voor uw huis in Zevenbergen?

Al ruim 50 jaar staat Thijs Stukadoors-, Schilders- en Afbouwbedrijf voor kwaliteit, service en garantie. Tevens beschikt Stukadoorsbedrijf Hans Thijs bv over het certificaat KOMO AFBOUW, een garantiecertificaat voor buitengevelisolatie, mogelijk met verzekerde garantie. Dit kan veel betekenen voor het verbeteren van het energielabel van uw woning.

Daarom kiest u voor Thijs Stukadoors-, Schilders- en Afbouwbedrijf, hét stukadoorsbedrijf uit de omgeving Zevenbergen.

Wilt u weten wat wij als stukadoorsbedrijf voor u in Zevenbergen kunnen betekenen? Maak dan een afspraak via (076) 501 45 94 voor een bezoek aan onze showroom of bij u thuis. Of neem contact met ons op via het contactformulier. Wij denken graag met u mee!

Projecten
pleisterwerk/schilderwerk hal, trap en overloop
pleisterwerk/schilderwerk hal, trap en overloop
Buitengevelisolatie woonhuis
Buitengevelisolatie woonhuis
Renovatie woonhuis
Renovatie woonhuis
Scholengemeenschap
Scholengemeenschap
Betonlook badkamer
Betonlook badkamer
Meer projecten

THIJS
Stukadoors-, Schilders-,
en Afbouwbedrijf


Concordialaan 8
4874 NZ Etten-Leur
076-5014594
info@thijsafbouw.nl
www.thijsafbouw.nl