Er kunnen verschillende redenen zijn om de wanden en plafonds in huis te laten stucen. De meeste mensen kiezen voor stucen om mooie gladde wanden en plafonds te krijgen. Na het stucen is het makkelijker om deze te schilderen of te behangen. Wanneer men gaat behangen hoeft de stuclaag minder glad te zijn dan bij schilderen. Maar wist u dat stucen ook brandvertragend is? Dat is een voordeel maar vaak niet de reden om onze stukadoor in Breda in te schakelen om te komen stucen. Maar wat doet onze stukadoor eigenlijk? En wat zijn de mogelijke kosten? Dat en leest u in dit artikel.

Wat doet onze stukadoor in Breda en omgeving?

Onze stukadoor in Breda wordt regelmatig gevraagd voor verschillende klussen. In bijna alle gevallen wenst de klant gladde wanden en plafonds. Maar ook krijgt deze regelmatig de vraag om plafonds en wanden te spackspuiten. Het grote voordeel daarvan is dat schilderen na het spuiten niet meer nodig is. Dat kunnen we namelijk aanbrengen in de juiste kleur wit.

Naast het geven van advies houdt de stukadoor zich ook bezig met het bestaand stucwerk herstellen of bijwerken. Denk bijvoorbeeld aan beschadigingen aan muren en plafonds na het doen van een verbouwing. Maar een jaar na oplevering van een nieuwbouw huis omdat er schuren zijn ontstaan omdat het huis is gaan werken.

Wat zijn de kosten?

Het is niet direct mogelijk om aan te geven wat de kosten voor stucwerk zijn. Dat is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Onze stukadoor in Breda kijkt bijvoorbeeld naar het oppervlak van het stucwerk. Maar ook het soort stucwerk dat de klant wenst en de gekozen afwerking.  Over het algemeen hanteert een stukadoor een prijs per uur of een prijs per vierkante meter. In sommige gevallen kan de stukadoor ook een totaalprijs afspreken voor het stucwerk.

Andere werkzaamheden

Naast het aanbrengen van stucwerk kunt u bij ons ook terecht voor andere werkzaamheden. Wanneer de wanden en plafonds zijn voorzien van mooi stucwerk wilt u deze natuurlijk ook mooi schilderen. Hier zelf geen zin in of twee linker handen? Laat het dan aan ons weten zodat wij ook die klus voor u uit handen kunnen nemen.

Heeft u na het lezen van dit artikel een stukadoor in Breda of omgeving nodig? Of heeft u een andere vraag aan de specialisten van Thijs Afbouw? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.