Geen tijd of zin om te klussen in- en rondom het huis? Dan is het mogelijk interessant om uw klus aan ons uit te besteden. Wanneer u ervoor kiest om een klus uit te besteden wilt u natuurlijk dat het goed gebeurd. Daarom maken wij vooraf duidelijke afspraken om verrassingen achteraf te voorkomen. Op zoek naar een ervaren stucadoor en/of schildersbedrijf in de omgeving van Breda? Wij maken van uw huis een thuis. Uw klus is onze zorg!

Waarom wanden en plafonds laten stucen?

Het (laten) stucen van wanden en plafonds wordt tegenwoordig vaak gedaan. Hiervoor zijn verschillende redenen. De hoofdreden is dat het makkelijker is om gestucte wanden en plafonds te behangen of te schilderen. Bijkomend voordeel is dat een aangebrachte stuclaag ook brandvertragend werkt.

Verschillende soorten stucwerk

Bij stucen denkt men meestal direct aan gladde wanden en plafonds. Ook het (laten) spackspuiten van plafonds neemt in populariteit toe. Op het moment is hier veel vraag naar vanuit de consument. Veel voorkomende ruimtes zijn de woonkamer, slaapkamer en het toilet. Het is dan ook niet verrassend dat u kunt kiezen uit verschillende soorten stucwerk.

Wilt u de wanden gaan behangen? Dan is een gladde wand geen noodzaak. In de meeste gevallen wordt dit soort werk door de inwoners zelf gedaan. Wilt u beschikken over gladde wanden en plafonds? Of wenst u waterdicht stucwerk in bijvoorbeeld de badkamer? Dan is kennis en een goede voorbereiding noodzakelijk. U wilt immers dat het goed gebeurd toch?

Een goede voorbereiding is het halve werk!

Een goed uitgevoerde schilderklus gaat gepaard met een goede voorbereiding. Het begint met het maken van de juiste verfkeuze. Kies ik voor verf op water of terpentine basis? Verf op waterbasis wordt over het algemeen binnenshuis gebruikt.

Een goede verfkeuze gemaakt? Dan begint het pas. Denk bijvoorbeeld aan het herstellen van houten kozijnen, het bekende schuren, ontvetten en het aanbrengen van de grondverflaag. Pas hierna kan de verflaag in de door u gewenste kleur aangebracht worden.

Kortom, een schilder klus kan behoorlijk tijdrovend zijn. Deze klus is niet heel moeilijk om te voeren maar vaak heeft men geen zin om deze klus zelf uit te voeren.

Maak van mijn klus uw zorg!

Bent u op zoek naar een stucadoor of schildersbedrijf  in de omgeving van Breda en Etten-Leur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek. U bent van harte welkom in onze showroom te Etten-Leur. Liever een afspraak bij u thuis om de klus zo snel als mogelijk uit te laten voeren? Voor ons geen enkel probleem!