Renovlies Roosendaal

De wanden (en/of het plafond) van uw woning of bedrijfspand strak afwerken met renovlies Roosendaal? Thijs Afbouw is uw specialist met ruime expertise! Diverse mogelijkheden voor spachtelputz, spackspuiten, glad pleisterwerk, betonlook en nog veel meer.

Het gebruik van renovlies als vervanging voor traditioneel stucwerk en pleisterwerk op muren en plafonds neemt steeds meer toe in populariteit. Renovlies is opgebouwd uit een combinatie van een glasvezelonderlaag en een laag van papier of vlies, wat zorgt voor een gelijkmatige structuur. Een belangrijk voordeel van renovlies is dat het naadloos op muren en plafonds aangebracht kan worden. Dit zorgt voor een strakke en uniforme afwerking, zonder zichtbare naden of ongelijkmatigheden.

Bovendien heeft renovlies als voordeel dat het veel sneller geïnstalleerd kan worden dan traditioneel stucwerk. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook kosten voor de installatie en eventuele vervanging van beschadigde delen. Door deze voordelen wordt renovlies steeds meer gebruikt als alternatief voor traditioneel stucwerk en pleisterwerk, zowel in particuliere als commerciële toepassingen.

Renovlies schilder in Roosendaal

Hans en Petra Thijs zijn de eigenaren van Thijs Stukadoors- en Schildersbedrijf. Samen zorgen zij ervoor dat de werkzaamheden die u hen opdraagt naar volle tevredenheid worden uitgevoerd. Het bedrijf is in 1990 opgericht als stukadoorsbedrijf nadat vader Jac Thijs zijn activiteiten overdroeg aan zijn zoon en schoondochter. Jac Thijs was zelf al meer dan 27 jaar werkzaam in de stukadoorsbranche, wat betekent dat het bedrijf inmiddels meer dan 50 jaar ervaring heeft in deze sector.

In 2003 is Thijs Stukadoors- en Schildersbedrijf gestart met schilderactiviteiten om klanten een totaalpakket aan afwerking te kunnen bieden. Hierdoor heeft het bedrijf een uitgebreider assortiment aan wand- en plafondafwerkingen beschikbaar voor klanten.

Renovlies overschilderen

Renovlies kan worden overschilderd met elke gewenste kleur. Dit maakt renovlies een veelzijdig en duurzaam alternatief voor traditionele wandafwerkingen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het renovlies goed is verwerkt en dat de ondergrond schoon en droog is, voordat wij starten met het overschilderen.

Kom in contact

Enthousiast geworden over Thijs Afbouw voor uw renovlies Roosendaal? Neem dan gerust even contact met ons op over de mogelijkheden. Wij zullen op maat met u meekijken naar de beste oplossingen voor uw woning of pand.

Graag tot ziens bij Thijs Afbouw!

Renovlies Roosendaal