Renovlies Etten-Leur

Bent u op zoek naar renovlies Etten-Leur voor uw nieuwbouwwoning? U bent bij Thijs Afbouw aan het juiste adres!

Steeds vaker wordt renovlies gebruikt als alternatief voor stucwerk. Het heeft namelijk enkele voordelen ten opzichte van stucwerk, zoals een snellere en goedkopere installatie, geen droogtijd en het voorkomen van een teveel aan vocht in huis.

Stucwerk is vrijwel overal te vinden in huizen en kantoren. Het is de basis voor verdere afwerkingen, maar kan ook op zichzelf dienen als decoratie. Stucwerk kan traditioneel met mortel en gips worden aangebracht, of mechanisch als spuitwerk. Er zijn talloze fraaie decoratieve afwerkingen mogelijk en we helpen u graag om de diverse mogelijkheden te ontdekken.

Renovlies in Etten-Leur? Thijs Afbouw!

Renovlies is een alternatief voor traditioneel stucwerk en pleisterwerk op muren en plafonds dat steeds populairder wordt. Het is samengesteld uit een glasvezelonderlaag en een papier- of vlieslaag en heeft een uniforme structuur. Renovlies kan naadloos op muren en plafonds worden aangebracht en biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditioneel stucwerk, waaronder een snellere installatie, een strakkere afwerking en minder kans op scheuren en barsten in de muren en plafonds.

Schilderwerk op renovlies

Renovlies kan worden overgeschilderd in elke gewenste kleur, wat het een veelzijdig en duurzaam alternatief maakt voor traditionele wandafwerkingen. Daarom vind u deze toepassing vaak terug op wanden in nieuwbouwwoningen.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wilt u graag meer informatie over de tarieven voor renovlies Etten-Leur nieuwbouwwoningen? Neem direct contact met ons op over de mogelijkheden. Hopelijk snel tot ziens bij Thijs Afbouw!

Renovlies Etten-Leur