Renovlies Breda

Wilt u een specialist in renovlies Breda inzetten voor uw (binnen)muren en plafond? Wij, van Thijs Afbouw, helpen u graag verder met een professionele afwerking.

Leer wat renovlies kan betekenen voor uw nieuwbouwwoning. Steeds vaker wordt renovlies gebruikt als alternatief voor stucwerk vanwege de voordelen die het biedt. Het is snel, goedkoper, heeft geen droogtijd én voorkomt dat er te veel vocht in uw huis komt. Klinkt goed, toch?

Stucwerk is bijna overal te vinden in huizen en kantoren. Het is de basis voor verdere afwerkingen, maar kan ook op zichzelf als decoratie dienen. Het kan op een traditionele manier worden aangebracht met mortel en gips, of mechanisch met spuitwerk. Er zijn talloze prachtige mogelijkheden voor decoratieve afwerkingen. We laten u graag zien welke opties er zijn!

Uw specialist in renovlies Breda

Renovlies wint aan populariteit als alternatief voor traditioneel stucwerk en pleisterwerk op muren en plafonds. Het bestaat uit een glasvezelonderlaag en een laag van papier of vlies met een uniforme structuur. Renovlies kan naadloos op muren en plafonds worden aangebracht en biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditioneel stucwerk, zoals een snellere installatie, een strakkere afwerking en minder kans op scheuren en barsten in de muren en plafonds.

Renovlies schilderwerk

Renovlies heeft een bijzonder voordeel: het kan namelijk worden overgeschilderd in elke gewenste kleur. Dit maakt het niet alleen veelzijdig, maar ook zeer duurzaam. In tegenstelling tot traditionele wandafwerkingen, zoals behang en stucwerk, biedt renovlies een veel grotere flexibiliteit bij het kiezen van de gewenste kleur en uitstraling van uw wanden.

Daarom wordt renovlies tegenwoordig vaak gebruikt in nieuwbouwwoningen als wandafwerking. De vele voordelen van renovlies, zoals een strakkere afwerking en minder kans op scheuren en barsten, maken het een uitstekende keuze voor zowel particulieren als professionals. Daarnaast is renovlies ook nog eens erg gemakkelijk te onderhouden, omdat het eenvoudig met een vochtige doek kan worden gereinigd.

Gratis offerte ontvangen?

Benieuwd geworden naar de tarieven voor onze mogelijkheden op het gebied van renovlies Breda (voor nieuwbouwwoningen)? Wacht niet en neem direct contact met ons op over de mogelijkheden. Wij zullen spoedig contact met u opnemen om een passend prijsvoorstel te kunnen maken.

Graag tot ziens bij Thijs Afbouw!

Renovlies Breda