Afbouw Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een partij die voor u de afbouw Bergen on Zoom kan doen? Vanaf wanneer de gehele ruwbouwfase afgerond is kan Thijs Schilders- en afbouwbedrijf het voor u overnemen. Naast de afbouw kunnen wij ook de verbouw voor u verzorgen. Thijs Schilders- en afbouwbedrijf is actief in de regio West-Brabant. Wij zijn van alle markten thuis, dus bekijk snel hier onze projecten.

Waarom kiezen voor ons?

Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak zorgen wij er samen voor dat de werkzaamheden waarvoor u opdracht heeft gegeven naar volle tevredenheid zullen worden uitgevoerd. Wij zijn een familie bedrijf dat al sinds 1990 bezig is. Wij werken samen met ervaren en betrouwbare bedrijven voor het uitvoeren van timmerwerken, elektra en loodgieterswerk. Doordat wij met deze partijen samenwerken kunnen wij uw gehele interne verbouwing/ restyle realiseren.

Er is altijd wel iets te doen in en rondom het pand. Misschien heeft het houtwerk van de kozijnen een nieuwe verflaag nodig, of is die ene muur flink beschadigd en kan een stukadoor uitkomst bieden. Soms is het zelfs wenselijk om een deel van de klus aan een professional uit te besteden. Heeft u hulp nodig bij de afbouw Bergen op Zoom of omgeving? Wij staan klaar om u van dienst te zijn. Dus bent u niet handig in het klussen of besteedt u het liever uit? Neem dan gerust contact op met onze experts om te bekijken wat er allemaal voor u mogelijk is.

Enthousiast?

Bent u benieuwd geworden na het lezen van dit artikel wat Thijs Schilders- en Afbouwbedrijf voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte. Wij verzorgen de gehele afbouw Bergen op Zoom voor u.

Vul ons contactformulier in of bel gerust naar 076 501 45 94. Verbouwen zonder zorgen. Dat klinkt goed, toch?

Wij kijken uit naar uw bezoek bij Thijs Afbouw! Klik hier om contact op te nemen.

Gevelreiniging Oosterhout