Veel mensen hebben bij een verbouwing vaak wel duidelijk wat ze willen. Maar hoe vind ik de juiste bedrijven om de klus te klaren? En hoe zorg ik ervoor dat de verbouwing goed verloopt. Je wilt natuurlijk voorkomen dat schilder voor de deur staat terwijl het stucwerk nog moet gebeuren. Of dat de vloerspecialist komt om de mooie nieuwe vloer te leggen, maar de vloerverwarming nog ingefreesd moet worden. Vaak ziet men op tegen al het geregel en gedoe. Binnenkort uw huis opknappen, restylen of compleet verbouwen? Schakel dan de hulp in van Thijs Afbouw, gevestigd in Etten Leur (omgeving Breda) Wat wij voor je kunnen betekenen? Lees dan snel verder.

Waarom Thijs afbouw in Breda

Bij een verbouwing is het belangrijk om vooraf een goede planning te maken. Stel vast welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. Waarom? hierbij een klein voorbeeld uit de praktijk. Veel bedrijven hebben het momenteel erg druk. Kan een schilder niet aan de slag omdat de stucadoor nog niet klaar is? Dan is de kans groot dat de schilder pas weken later weer tijd heeft. Dat kan best een geregel en gedoe zijn en daarom kiezen veel bedrijven om de verbouwing door ons te laten begeleiden. Thijs Afbouw, gevestigd in Breda zorgt ervoor dat alles volgens plan verloopt en is het aanspreekpunt als het toch niet helemaal naar wens gaat.

Diverse samenwerkingen

Vaak weet men heel goed wat er moet gebeuren. Maar hoe gaat alles vervolgens in z’n werk en welk bedrijf is hier eigenlijk geschikt voor? Ook daarom weten mensen Thijs Afbouw ook in Breda te vinden. Wij werken namelijk samen met een groot aantal betrouwbare bedrijven voor het uitvoeren van bijvoorbeeld timmerwerken en loodgieterswerk. Ook is het goed om te weten dat ons bedrijf het STUCKEUR kenmerk heeft en lid is van NOA Afbouw en Onderhoud NL. Daarnaast zijn al onze medewerkers in het bezit van de benodigde vakdiploma’s en eventueel een VCA-veiligheidscertificaat.

Onze diensten

Ben je op zoek naar een afbouwbedrijf in de omgeving van Breda? Dan wil je natuurlijk eerst weten wat we voor je kunnen betekenen. Je kunt bij ons terecht voor een grote diversiteit van klussen. Van een simpele schilderklus tot aan het plaatsen van een uitbouw. Vertel ons meer over je wensen en wij zorgen ervoor dat je kunt verbouwen zonder zorgen. Inspiratie opdoen? Hiervoor kan je terecht op de projecten pagina van Thijs Afbouw. Hierop staan naast afbouwprojecten ook afbeeldingen van geleverd stuc- en schilderwerk.