Logo Thijs stukadoors- en schildersbedrijf
STUCADOORS-, SCHILDERS- EN AFBOUWBEDRIJF
Thijs stukadoors- en schildersbedrijf
THIJS
Stukadoors-, Schilders-,
en Afbouwbedrijf


Concordialaan 8
4874 NZ Etten-Leur
076-5014594
info@thijsafbouw.nl
www.thijsafbouw.nl


Met ingang van 1 januari 2019 zal
het lage BTW tarief van 6%,
dat toegepast mag worden voor
woningen van 2 jaar of ouder,
verhoogd worden naar 9%.

Afbouw Zevenbergen

U heeft een nieuw huis gekocht in Zevenbergen. Maar het wordt casco opgeleverd. De hele afbouw moet nog geregeld worden. Dan is het goed dat u kunt rekenen op de betrouwbaarheid en professionaliteit van een specialist, zoals Thijs Stukadoors-, Schilders- en Afbouwbedrijf uit Etten-Leur. Zij regelen alles tot in de puntjes voor de afbouw van uw huis in Zevenbergen.

Al meer dan 50 jaar staat Thijs Stukadoors-, Schilders- en Afbouwbedrijf voor kwaliteit, service en garantie. Hoe u dat kunt merken? Ten eerste werken we uitsluitend met deskundige vakmensen die beschikken over de benodigde vakdiploma’s en VCA-veiligheidscertificaten. Daarnaast hebben we al sinds jaar en dag het certificaat KOMO Afbouw, een kwaliteitskeurmerk voor buitengevelisolatie. Hierdoor weet u dat de afbouw van uw huis in Zevenbergen van uitstekende kwaliteit is én krijgt u ook nog jarenlange garantie op het door ons afgeleverde werk.

Wij plaatsen scheidingswanden van gipsplaat of gipsblokken, smeren een cementdekvloer die gelijk klaar is om er bijvoorbeeld een tegel-, natuurstenen- of parketvloer op te leggen, verzorgen elektra aanpassingen, benodigde timmerwerkzaamheden en werken de plafonds voor u af. Wilt u de wanden en plafonds ook gelijk voorzien van een kleurtje? Ook daarvoor bent u bij Thijs Stukadoors-, Schilders- en Afbouwbedrijf aan het juiste adres. Wij verzorgen namelijk ook graag het stuc- en schilderwerk voor u.

De medewerkers van Thijs Stukadoors-, Schilders- en Afbouwbedrijf denken graag met u mee. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden in onze showroom. Voor een bezoek aan onze showroom of bij u thuis kunt u via (076) 501 45 94 een afspraak met ons maken. Of neem contact met ons op via het contactformulier of vraag direct een offerte aan.

Projecten
pleisterwerk/schilderwerk hal, trap en overloop
pleisterwerk/schilderwerk hal, trap en overloop
Buitengevelisolatie woonhuis
Buitengevelisolatie woonhuis
Renovatie woonhuis
Renovatie woonhuis
Scholengemeenschap
Scholengemeenschap
Betonlook badkamer
Betonlook badkamer
Meer projecten

THIJS
Stukadoors-, Schilders-,
en Afbouwbedrijf


Concordialaan 8
4874 NZ Etten-Leur
076-5014594
info@thijsafbouw.nl
www.thijsafbouw.nl