Er is altijd iets te doen in of rond het huis. Het houtwerk van de kozijnen is toe aan een nieuwe laag verf. Of die ene muur is flink beschadigd en kan wel een stukadoor gebruiken. Of er moet flink verbouwd worden om extra kinderkamer te realiseren. Wij begrijpen dat niet iedereen hier tijd voor heeft of even handig is. Maar soms is het ook gewenst om een gedeelte van de klus uit te besteden aan een professional. Ook hulp nodig bij de afbouw in Breda of omgeving? Wij staan klaar om u van dienst te zijn.

Kleine klussen

Er is altijd wel een reden te bedenken om die klus langer uit te stellen. Niet handig met klussen of geen tijd om aan de slag te gaan. In dat geval bieden wij met Thijs Afbouw uitkomst om ook die kleine klussen van u over te nemen. Een muur stukadoren en daarna schilderen? Geen probleem. Ook andere kleine klussen nemen wij graag uit handen. Natuurlijk maken wij daarbij gebruik van kwaliteitsproducten. Ook denken wij graag met u mee. Wilt u de muur in de keuken schilderen? Dan zorgen wij ervoor dat u deze met een gerust hart kunt reinigen bij morsen.

Grote klus in Breda? Wij helpen met de afbouw

Is het tijd voor complete make over van het huis of is een verbouwing noodzakelijk om meer woonruimte te creëren? Bij ons kunt u met een gerust hart terecht. Wil u besparen op de kosten voor energie in de wintermaanden? Dan kunt u ook bij ons terecht voor het isoleren van de gevel. Is het tijd voor een nieuwe badkamer? Of heeft u plannen om de woonkamer te vergroten middels een aanbouw? Ook dan kunt u bij ons terecht. Geen klus is te groot voor ons!

Meer informatie

Heeft u ook hulp nodig bij een verbouwing of afbouw in de omgeving Breda? Neem dan gerust contact met ons op voor aan adviesgesprek. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de kosten. Ook kunnen wij u helpen aan inspiratie door eerder opgeleverde projecten aan u te laten zien.

Is samenwerken met andere bedrijven nodig omdat de verbouwing iets groter is dan een scheidingswand plaatsen op zolder? Dan zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld is en volgens planning verloopt. Heeft u vragen tijdens het project? Dan kunt u deze vragen stellen aan uw vaste aanspreekpunt van Thijs afbouw.

Verbouwen zonder zorgen. Dat klinkt heerlijk toch?!